Artistieke vrijdenkers - Lenz Architecten
15421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Artistieke vrijdenkers

Ruimte voor uitzonderlijke creativiteit

Bouwen vraagt om uitzonderlijke creativiteit. Per slot van rekening bouwt u met een doel. Wij van Lenz Architecten komen er graag achter wat dat doel is. Daarbij leveren we graag meerwaarde. Dit doen we door extra toepassingsmogelijkheden, door extra uitstraling of door bijvoorbeeld thema’s als duurzaamheid, veiligheid of efficiënt bouwen toe te voegen. Ook dat hoort bij uitzonderlijke creativiteit, vinden wij. U kunt het eigenlijk als volgt samenvatten; Lenz Architecten haalt uit uw project wat erin zit. En dat is beslist veel meer dan u in eerste instantie verwacht. Dat maakt uw project en ons werk zo leuk en inspirerend.

Ook bent u zelf misschien creatiever dan u in eerste instantie denkt. Wij dagen u in ieder geval uit om mee te denken en te doen. De beste oplossingen zijn namelijk oplossingen die echt bij u en uw bouwproject passen. Door u de juiste vragen voor te leggen, zet u zelf ook stappen in het proces. Uiteraard bent u degene die bepaalt hoeveel ruimte er bestaat voor co-creatie. Weet in ieder geval dat wij van Lenz Architecten graag naar u luisteren en samen met u tot het allerbeste resultaat komen. Een resultaat dat iedere eerste verwachting overstijgt. Met minder nemen wij geen genoegen.

Altijd meer oplossingen

Anders kijken naar vraagstukken levert andere inzichten op. Via andere inzichten komen wij tot andere oplossingen. Daar kunt u van op aan.

Altijd andere mogelijkheden

Ook de bouw verandert in rap tempo; nieuwe bouwmethoden, nieuwe materialen, nieuwe uitvoeringen. Wij van Lenz Architecten weten wat mogelijk is.

Altijd unieke perspectieven

Wij bij Lenz Architecten zoeken de samenhang tussen u en uw project. Daardoor ontstaat een context waaruit nieuwe perspectieven ontstaan.

“Hun aanpak, creativiteit en kennis hebben al mijn verwachtingen overstegen. Het resultaat; een woning waarbij echt alles klopt!”

Helen de Winter

KLANT PARTICULIER NIEUWBOUW

“Onze wensen en ideeën zijn door Lenz naar een next level gebracht. Met trots nodig ik onze klanten uit op ons fantastische kantoor”.

Michelle van der Marel

KLANT Zakelijk
architectonisch ontwerpen

Bij Lenz Architecten kunt u terecht voor een grote diversiteit aan ontwerpen. Van een stedenbouwkundige opzet tot een stijlvol interieurontwerp; succes verzekerd!

STEDENBOUWKUNDIG ONTWERPEN

Ontwerpen met een goede kennis van stedenbouw, architectuur en landschap. Meedenken op een groter schaalniveau. Wij staan klaar voor u.

planontwikkelingen

Waar liggen de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en de vrijstellingsmogelijkheden? Welke aanpak geeft het beste resultaat? We vertellen het graag.

bouwbegeleiding

Goede bouwbegeleiding voorkomt groot ongemak. U kunt deze begeleiding gedeeltelijk bij ons neerleggen of de complete bouw door ons laten verzorgen.

monumenten
.

Zoekt u ruime ervaring bij restauratie, renovatie, herbestemmen (revitalisatie) en uitbreiden van historische en monumentale panden? Dat hebben we!

her-
bestemming

Met een frisse blik focussen op wat er mogelijk is. Daardoor zijn wij van Lenz Architecten in staat om bestaande gebouwen te herbestemmen tot verrassende resultaten.

Heeft u een idee voor een nieuwe ontwikkeling? Daag ons uit, en wij zorgen dat u verrast wordt.

Plan een afspraak in