Loghouse Waldgraaf Groesbeek - Lenz Architecten
16725
single,single-portfolio_page,postid-16725,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Over dit project

De uitdaging

Neem een enthousiaste opdrachtgever, een enthousiaste bouwer en een enthousiaste architect en je hebt een kookpan waar een prachtige woning uit ontstaat. De ruimte voor ruimte kavel ligt op een prachtige plek op de grens van Groesbeek en Duitsland. De fervent paardrijders hadden de mogelijkheid hun droom waar te maken en een kavel aan te kopen om hun deels expat huishouden bij tijd en wijle te huisvesten. Een op maat gemaakt kostuum waarbij alle overbodige (teveel) ruimte is overbodig is gemaakt. Door het bouwsysteem van Lithouse ontstaat een warme intieme woning.

Klant

Fam. Huijbers

Locatie

Waldgraaf Groesbeek

Periode

Start bouw medio 2017

Projectteam

André van der Velden, Tim Robben

Adviseurs

Constructeur onbekend EPG onbekend

Aannemer

Lithouse Almere

Categorie
Duurzaam, Particulier