Dit is een tijdelijke pagina.
info@lenz.nl T. 0413 30 18 60

Onze vacatures

Bouwkundig medewerker/projectleider architectenbureau

32 tot 40 uur per week, Uden
Bouwkundig ontwerpen en tekenen vind je prachtig. En wil je vooral blijven doen. Maar zeg eens eerlijk: wil je niet eens méér? Bouwprojecten leiden bijvoorbeeld en de betrokken partijen aansturen. Voilà, dan is deze combifunctie bij architectenbureau LENZ in Uden jouw nieuwe job. Als bouwkundig medewerker/projectleider werk je technische tekeningen uit, maar ben je ook dé spil in de uitvoering van onze architectuurprojecten, van opdracht tot en met oplevering.

WAT GA JE DOEN?

Je bent het aanspreekpunt voor iedereen die bij onze projecten is betrokken. De architecten hebben het eerste klantcontact en doen de ontwerpsessies, maar daarna ben jij in the lead om de projecten te realiseren. Zo maak je afspraken met aannemers en installateurs over de planning en kosten, en vraag je (bouw)vergunningen aan. En natuurlijk houd je een lijntje met de klant om ontwerpkeuzes, eventuele afwijkingen, tijdspad en kosten af te stemmen. Zo ben je ongeveer de helft van je tijd op de projectlocaties om gemiddeld vijf projecten tegelijkertijd in goede banen te leiden.

De andere helft van je tijd kruip je in de rol van bouwkundig tekenaar en werk je op ons moderne bureau en met je al even ambitieuze en gedreven collega’s. Je zorgt voor de uitvoeringsstukken en weet in je tekeningen zowel traditionele als innovatieve bouwmaterialen te detailleren. Ontstaan er in het ontwerp ergens problemen? Dan denk je inventief mee en kom je met oplossingen.

Is deze job je op het lijf geschreven, maar wil je je op den duur toch volledig op het projectmanagement richten? Dan krijg je daarvoor alle ruimte. We waarderen jouw initiatieven en stimuleren je om mee te bouwen aan een aantrekkelijke portefeuille en de verdere groei van ons bureau.

Dit bieden we jou

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 4.000,- op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw via de bedrijfstakpensioenregeling.
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Dertig vakantiedagen.
 • Een plekje in ons jonge en gedreven team, waar niet alleen hard gewerkt wordt, maar ook veel gelachen.
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren op ontwerpen waar je hart sneller van gaat kloppen.
 • Een werkplek waar de mens centraal staat. We ontwerpen écht samen met de klant. Zo realiseren we projecten van het hoogste niveau.

Dit ben jij

Zo’n ambitieus type dat zichzelf continu wil verbeteren, daar houden we van. Verder ben je getalenteerd als het op bouwkundige ontwerpen aankomt. En secuur: jij houdt de kwaliteit in alle fasen zo hoog als maar kan. Je past ook bij LENZ als je een enthousiaste teamplayer bent, je mening durft te geven en tegen een grapje kunt. Verder werken we hard, dus het is belangrijk dat je snel kunt schakelen. Delegeren en coördineren gaat je goed af, maar je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Verder heb je:

 • Een bouwkundig hbo- of wo-diploma en minstens vijf jaar ervaring als bouwkundig tekenaar.
 • Goede kennis van bouwtechniek en ervaring in alle fasen van het ontwerpproces: ontwerp, bouwkostenbewaking, vergunningaanvraag, planning en uitvoering.
 • Het liefst al ervaring met het aansturen van en communiceren met externe partijen.
 • Ervaring met Revit, SketchUp en AutoCAD.
 • Kennis van het actuele Bouwbesluit en de Nederlandse regelgeving op dit gebied.

Dit zijn wij

LENZ is een jong, fris en ambitieus architectenbureau, opgericht door André van der Velden en Tim Robben. Artistieke vrijdenkers die ontwerpen samen met de klant. Door met onze klanten in gesprek te gaan en te luisteren naar hun droom, halen we écht uit het project wat erin zit. Vanuit die passie werken we aan supergave projecten, vooral exclusieve woningen voor particulieren. Ons kantoor in Uden is een moderne open ruimte. Hier kom je terecht in een platte organisatie, de lijnen zijn kort en de sfeer is heel open.

Reageer direct

Zie jij jezelf wel werken bij LENZ? Stuur dan vóór 14 mei 2021 je cv en motivatie naar info@lenz.nl ter attentie van Krista van den Heuvel, officemanager. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan even met Krista via 0413 – 30 18 60.