Zakelijk - Lenz Architecten
16208
page,page-id-16208,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Ruimte voor zakelijk succes

Een extra ruimte aan de woning om in te werken? Een nieuw kantoor, winkel of bedrijfspand? Een overdekt winkelcentrum? Hoe groot uw project ook is; de architecten van Lenz weten er wel raad mee en geven uw zakelijk succes de ruimte. Onze aanpak is inspirerend, vernieuwend en leidt tot ongekende resultaten.

Succesvol bouwen en exploiteren begint namelijk aan de ontwerptafel. En om eerlijk te zijn; eigenlijk al daarvoor. Door de juiste vragen te stellen komen alle inzichten en verwachtingen samen, gevolgd door nieuwe mogelijkheden. Bij Lenz weten we uit uw project te halen wat er voor u in zit; meerwaarde.

zakelijk-2-co-creatie

Co-creatie

We zoeken als bureau naar een nieuwe rol van de architect en naar samenwerking met andere gespecialiseerde partijen in het bouwproces. Dit start bij het samen met de opdrachtgever minutieus ontrafelen van devraag, alvorens het ontwerp te maken. Tegelijkertijd willen we de scheiding tussen de bouwdelen gebruiken om het gebouw zowel duurzaam als gebruikerspecifiek te maken. Onafhankelijk van de schaal of het programma van een project, vormt een grondige analyse de basis van het ontwerpproces en een noodzakelijke achtergrond voor het maken van keuzes. Hiermee zoeken we naar het eigenzinnige van de opdracht en halen zowel de verborgen uitdaging als de knelpunten boven.

zakelijk-1-ontwerpwerk

Ontwerpwerk

De eerste reactie hierop kan zowel expressief of juist een pragmatische zijn, maar zal een herkenbare plaats in het ontwerp innemen. Zo wordt vormgeven feitelijk vorm krijgen. In onze nieuwe inspiratieruimte laten we het ontwerp tot leven komen. Met toepassing van de laatste 3d technieken nemen we ruimte voor ruimte door en nemen daarbij de materialisering in mee.Het ontwerp vormt een gestolde situatie van een ontwerpproces en het programma van eisen. Binnen het ontwerp zoeken we constant naar mogelijkheden die de gebruiker mogelijkheden geeft om aanpassingen in het gebouw te maken. Zowel vergaande aanpassingen, als aanpassingen in het dagelijks gebruik.

zakelijk-3-bouwregisseur

Bouwregiseur

Bij uw nieuwbouw of uitbreidingsplannen zijn wij u graag van dienst bij de begeleiding van een eventuele bestemmingsplanprocedure. Het perceel of vastgoed dient wellicht een andere bestemming te krijgen omdat uw activiteiten zijn gewijzigd of gaan wijzigen. Omdat deze procedure vaak omvangrijk en ingewikkeld is, is het raadzaam om Lenz in een vroegtijdig stadium te betrekken. Ook tijdens het bouwproces zelf kan Lenz u op vele terreinen van dienst zijn. In overleg met u kunnen wij het project dus aansturen van aanbesteding tot en met oplevering. Dat noemen wij echte bouwregie!

Projecten

Architectonisch
ontwerpen

Bij Lenz kunt u terecht voor een grote diversiteit aan ontwerpen. Van een stedenbouwkundige opzet tot een stijlvol interieurontwerp; succes verzekerd!

Stedenbouwkundig
ontwerpen

Ontwerpen met een goede kennis van stedenbouw, architectuur en landschap. Meedenken op een groter schaalniveau. Wij staan klaar voor u.

Plan-
ontwikkelingen

Waar liggen de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en de vrijstellings-mogelijkheden? Welke aanpak geeft het beste resultaat? We vertellen het graag.

Bouw-
begeleiding

Goede bouwbegeleiding voorkomt groot ongemak. U kunt deze begeleiding gedeeltelijk bij ons neerleggen of de complete bouw door ons laten verzorgen.

Monumenten
.

U zoekt ruime ervaring bij restauratie, renovatie, herbestemmen (revitalisatie) en uitbreiden van historische en monumentale panden? Hebben we!

Her-
bestemming

Met een frisse blik focussen op wat er mogelijk is. Daardoor is Lenz instaat om bestaande gebouwen te herbestemmen tot verrassende resultaten.

Heeft u een idee voor een nieuwe ontwikkeling. Daag ons uit, en wij zorgen dat u verrast wordt.

Plan een afspraak in

Ruimte voor oneindige mogelijkheden

Kom eens langs in de Lenz denktank, dé inspiratieruimte voor architectonische vraagstukken.

Afspraak maken