Artistieke vrijdenkers

Lenz is een jong en ambitieus architectenbureau, opgericht door André van der Velden en Tim Robben. Artistieke vrijdenkers die buiten de gebaande paden treden en de grenzen van het mogelijke opzoeken. Wij ontwerpen samen met onze klant. Door met jou in gesprek te gaan en te luisteren naar je droom, komen we tot de ultieme woonoplossing. Daarbij gaan we voor ambachtelijke en duurzame materialen. Vanaf de start werken we nauw samen met onze interieurarchitect Corinne Hendriks. Het resultaat? Een sterk samenspel tussen binnen en buiten.

Luxe en comfortabel wonen

De ultieme woonwens realiseren van mensen die in luxe willen leven en comfortabel willen wonen. Dat is onze missie. Ieder mens is uniek. Iedere woonwens dus ook. In onze oplossingen nemen wij jouw leven dan ook als uitgangspunt. We ontwerpen niet zomaar een prachtige woning, maar vooral jouw nieuwe thuis.

1 .

Vorm

(de; m; meervoud: vormen; verkleinwoord: vormpje)

Een samenspel van lijnen en de ruimte die het inneemt in zijn omgeving. Lijnen en vormen zijn altijd de basis voor een ontwerp met een doel, namelijk leefbaar wonen. De plattegrond voor het ritme van de dag.

2 .

perspectief

per.spec.tief (het; o; meervoud: perspectieven)

De invalshoek van waaruit men iets bekijkt. Het geeft diepte aan een vlakke weergave. Perspectief is het vermogen om vormen in verschillende richtingen te zien en symboliseert grenzeloosheid.

3 .

vrijdenker

vrij.den.ker (de; m,v; meervoud: vrijdenkers)    

Anders denken, zonder beperkingen. Niet gebonden aan gezag maar het gebruik als uitgangspunt. De manier om af te wijken van de gebaande wegen. Alles is mogelijk, zolang het waarde heeft.