Laat maar stralen!

Als een enorme ster ligt deze villa op een prachtig landgoed. En midden op de kavel, waardoor de woonkeuken als het centrale gedeelte letterlijk in het groen ligt.

De bijzondere buitenomgeving bood ons de kans om te spelen met hoogteverschillen. En om binnen en buiten optimaal met elkaar te verweven. Zo vormen de woonkeuken op de bovenste etage en de patio met zwempool – van elkaar gescheiden door een glazen wand – één geheel.

Modern met landelijke karakteristieken

Een bijzondere woning. Modern met landelijke karakteristieken. En duurzaam. Dat waren de wensen van de opdrachtgevers. Daarnaast ontwerpen wij van binnen naar buiten. Dat betekent dat we de wensen en het leven van de bewoners centraal stellen, en deze integreren met de totale omvang én de omgeving.

Metselwerk in the picture

Typisch Lenz: de verbindende elementen van de woning. De horizontale gevelbanden benadrukken het bijzondere ambachtelijke metselwerk. Verticaal trekt de bakstenen geleiding naar de uitnodigende royale entree de aandacht. Net als het centraal gelegen trappenhuis. De verticale trap-as is bovendien functioneel: deze scheidt het bezoekersgedeelte met het private woondeel.

PROJECT INFORMATIE

Type:
Luxe woonvilla

Locatie:
Sint-Oedenrode

Jaar:
Start bouw 2023

Partners:
Timbor Bouwbedrijf
Constructiebureau Keetels
Studio Siebers tuinontwerpers