Via het aanrecht naar boven

Van welke kant je de trap van deze woning ook bekijkt, het is en blijft een unicum. Al zeggen we het zelf. Want waar anders loop je over de keuken heen naar boven? De zwevende treden boven het keukenelement geven de ruimte een speelse touch.

Geborgen sfeer

De royale woning heeft binnen een zeer geborgen sfeer. Samen met de interieurarchitect werkten we aan de juiste maatverhoudingen. Ondanks dat alle ruimtes aaneengesloten zijn en je soms dwars door de hele woning kunt kijken, ervaar je overal een gemoedelijke sfeer en privacy. De op maat ontworpen open kastenwand fungeert zowel als verbinding als afscheiding tussen de living en woonkeuken.

Mysterieuze verlichting

Nog zo’n uniek detail. Of nou ja, detail, het springt al van ver in het oog, dit horizontale element aan de buitenzijde. Hoewel je de deur niet ziet – die zit prachtig verscholen in de wand – word je er als bezoeker automatisch naartoe geleid. Dit komt door het contrast van het diepzwarte element in de witte villa. En natuurlijk omdat de mysterieuze verlichting rondom de huisnummeraanduiding ongetwijfeld nieuwsgierig maakt.

Aan alle zijden optimaal genieten

Voortuin, achtertuin. Die begrippen zijn hier niet aan de orde. Net als voorzijde of achterzijde van de woning. De villa staat op de ultieme plek op het perceel, namelijk pal in het midden, en vormt één geheel met de prachtig aangelegde buitenomgeving eromheen. De bewoners hebben vanuit elke ruimte een mooi zicht op hun sfeervolle tuin en profiteren buiten optimaal van zon en schaduw. Ideaal op deze verscholen plek waar je aan alle zijden privacy hebt.

Niet in maar óp de tuin

Een perceel met hoogteverschillen, daar houden wij van! Zo geven we deze woning extra allure door haar niet in maar óp de tuin te plaatsen door middel van een talud. Daarbij versterken de contrasterende aluminium daklijnen de horizontaliteit van het geheel.

Sereen de zwemvijver in

Wakker worden en vanuit de living de zwemvijver in wandelen. Dat kan hier letterlijk, want het terrasplateau loopt vanzelf het water in. Het waterniveau is gelijk met het straatwerk, wat de tuin een serene en luxueuze uitstraling geeft.